O nama

Naše usluge

 1. Upravljanje zgradama

  Koristeći inovativna rešenja i veštine svojih zaposlenih, kao i značajna iskustva kompanije, nastojimo da, kroz uvođenje novih usluga i standarda, neprekidno radimo na unapređenju stambenog fonda u Republici Srbiji.

 2. Čišćenje zgrada

  Svaka stambena zgrada ima svoje specifičnosti, što zahteva poseban pristup pri pravljenju liste usluga. Listu usluga i intenzitet radova planiramo u dogovoru s Vama.

 3. Tehničko održavanje

  Savremeni koncept organizacije upravljanja i održavanja stambene zgrade dovešće do porasta materijalne vrednosti vašeg stana koji, još uvek, obezbeđuje najveću materijalnu sigurnost za najveći deo populacije.

 4. Održavanje liftova

  Redovno mesečno održavanje obuhvata pregled postrojenja jednom u mesecu, kontrolu njihovog rada, otklanjanje utvrđenih nedostataka i popravku liftova na poziv korisnika.

KO SMO MI?

Best Clean je firma koja se bavi organizacijom profesionalnog upravljanja. Drugim rečima naša firma preuzima odgovornost za sve što se dešava u okviru Vaše zgrade, tj. obavlja poslove profesionalnog upravnika u Vašoj stambenoj zgradi.

Poštovani stanari, Ukratko na jedan broj telefona 0603703708 od 0 do 24 časa možete rešiti bilo koji problem u Vašoj zgradi, uz to da mi preuzimamo kompletnu odgovornost za poslove koji su nam povereni!

300Zgrada na odžavanju
15Projekata u pripremi
35Mašina za održavanje
20Zaposlenih radnika
DRUGI O NAMA

UTISCI KLIJENATA NA NAŠ RAD